Kotak Alat Pedagang

Traders
Toolbox
Toolbox

MetaTrader 4 (MT4) Trader Toolbox

Manfaatkan sepenuhnya platform dagangan MT4 anda dan tingkatkan dagangan anda ke peringkat seterusnya
dengan FP Markets MT4 Trader Toolbox.

FP Markets MT4 Traders Toolbox ialah set 12 alat dagangan dalam talian yang akan meningkatkan tahap pengalaman dagangan anda. Trading Toolbox membawa Wall Street kepada anda dengan menggabungkan insfrastuktur dagangan yang mantap di samping wawasan pasaran berharga dan pelbagai aplikasi bantuan dagangan.

Pedagang boleh mengakses kalendar ekonomi dan berita terkini yang mungkin mempengaruhi harga pasaran dari dalam platform. Pengurusan risiko kini lebih mudah dengan Trader Tools Alarm Manager. Tetapkan tindakan automatik seperti membuka dan menutup kedudukan untuk menetapkan ambil untung dan meminimumkan kerugian - dua asas dagangan harian.

Memantau, membandingkan dan menganalisis boleh menjadi sukar walaupun pada waktu yang paling baik tetapi tidak lagi dengan Traders Toolbox. Dapatkan akses kepada aktiviti harga masa nyata dan arah trend dengan Correlations Trader atau menggunakan Correlation Matrix yang menyediakan gambaran keseluruhan yang hebat tentang semua pasangan mata wang yang berbeza dan bagaimana ia berkorelasi.

Carta Tick, peta sesi dan alat bantuan dagangan seperti Terminal Dagangan membantu mengenal pasti ketaktentuan pasaran dan memanfaatkannya sepanjang hari dagangan. Dagangan tidak berakhir apabila anda membuka atau menutup kedudukan dengan menganalisis dan laporan yang dikenal pasti sebagai bahagian penting dalam mana-mana strategi dagangan. Excel RTD ialah alat pelaporan terbaik kerana ia menyertakan data masa nyata ke dalam Excel yang boleh digunakan untuk menghantar perintah ke platform dagangan.

Di FP Markets, kami komited untuk menyediakan alat dagangan inovatif yang canggih, namun mudah untuk digunakan. Alat ini membolehkan pelanggan menganalisis pasaran kewangan global yang bergerak pantas dengan ketepatan dan kelajuan. Untuk meningkatkan dagangan anda ke tahap seterusnya, muat turun MT4 Trader Toolbox daripada Portal Pelanggan anda dan revolusikan kerjaya dagangan anda.

Pembelajaran tentang pasaran saham dan saham dagangan kini lebih mudah. Mulakan sekarang dengan panduan pengguna, webinar dan tutorial video yang berguna.

MetaTrader 4 (MT4)
Aplikasi Bantuan
Dagangan Termaju

Trader Toolbox
Connect

Dapatkan akses kepada suapan berita harian dan kalendar ekonomi, pada platform alat pedagang anda. Ikuti perkembangan berita dan ramalan daripada siaran makroekonomi yang boleh memberikan impak pada harga pasaran.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Alarm
Manager

Sediakan isyarat dan pemberitahuan dengan Trader Tools Alarm Manager, buat tindakan automatik seperti membuka dan menutup kedudukan. Sesuaikan tindakan yang anda ingin penggera anda cetuskan.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Correlation
Trader

Bandingkan korelasi antara dua simbol dan berdagang berdasarkan perbezaan yang baru muncul dengan Trader Toolbox Correlations Trader. Dapatkan akses kepada aktiviti harga masa nyata dan buat keputusan dagangan berdasarkan fakta.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Correlation
Matrix

Dapatkan maklumat pasaran merentasi tempoh masa. Manfaatkan korelasi antara pasaran dan serlahkan kawasan korelasi rendah atau tinggi untuk mengira dengan cekap dagangan anda yang seterusnya dengan Correlation Matrix.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Excel
RTD

Alat pemantauan, analisis dan pelaporan ini memasukkan data akaun masa nyata, tiket dan harga ke dalam Excel, tanpa memerlukan pengaturcaraan. Berinteraksi dengan platform dagangan dan hantar perintah dagangan daripada kod VBA.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Market
Manager

Lihat aktiviti harga terkini, letakkan pesanan pasaran dan belum selesai, pilih simbol dan ubah suai kedudukan sedia ada. Dapatkan keterlihatan penuh untuk kedudukan anda dan sentiasa bersedia untuk pergerakan pasaran dengan Market Manager.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Stealth
Orders

Sembunyikan pesanan belum selesai daripada peserta pasaran lain untuk mendapatkan kelebihan daya saing. Secara automatik membeli atau menjual pada harga pasaran, selepas harga kemasukan dicapai. Tetapkan henti rugi dan juga ambil untung juga secara sembunyi-sembunyi.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Carta Tick

Sesuai untuk pedagang jangka pendek yang ingin masuk dan keluar dagangan beberapa kali sepanjang sesi. Carta Tick menunjukkan pergerakan terkecil dalam paras harga, untuk anda manfaatkan turun naik pasaran.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Peta
Sesi

Dapatkan gambaran keseluruhan ringkas tentang pasaran dan prestasi akaun anda. Dapatkan manfaat daripada peta yang menjejaki pasaran kewangan global dan kalendar ekonomi yang menawarkan maklumat pasaran penting yang terkini.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Terminal
Dagangan

Dapatkan pandangan yang komprehensif mengenai semua aktiviti dagangan anda, daripada kedudukan yang terbuka hingga pesanan belum selesai. Sentiasa terkini tentang metrik akaun semasa dan gunakan peraturan secara automatik untuk meningkatkan kedudukan.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Terminal
Mini

Sambungan daripada Terminal Dagangan, Terminal Mini membantu pedagang memberikan tumpuan pada pasaran tertentu dan strategi yang berkaitan. Dapatkan pandangan yang teliti tentang prestasi instrumen individu untuk mengurus portfolio anda dengan cekap.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Sentiment
Trader

Ukur sentimen pasaran untuk memperbaik strategi dagangan. Buat pesanan panjang/pendek, berdasarkan arah trend keseluruhan. Sentiment Trader menggunakan koleksi data semasa dan sejarah yang besar untuk ramalan yang tepat.

BACA PANDUAN PENGGUNA

Buka akaun langsung hari ini dan mula berdagang!

bullet Akses +10,000 instrumen kewangan
bullet Auto buka & tutup kedudukan
bullet Kalendar berita & ekonomi
bullet Penunjuk & carta teknikal
bullet Banyak lagi alat yang disertakan

Dengan membekalkan e-mel anda, anda bersetuju dengan dasar privasi FP Markets dasar privasi dan akan menerima bahan pemasaran pada masa depan daripada FP Markets. Anda boleh berhenti melanggan pada bila-bila masa.

Peta Laman | © FP Markets 2020Dapatkan Kemas kini segera di Telegram