Myfxbook AutoTrade

Myfxbook
AutoTrade
Myfxbook

Automatikkan akaun dagangan Forex anda dengan Myfxbook Autotrade untuk Metatrader 4 (MT4)

Salin dagangan generasi akan datang

Melalui Autotrade, perkhidmatan pencerminan terkini kami, pelanggan FP Markets dapat mencapai teknik salin dagangan termaju untuk menghasilkan keputusan berprestasi tinggi.

AutoTrade ialah sistem dagangan yang disediakan melalui Myfxbook.com. Sistem ini memberi anda peluang untuk menyalin pelbagai pilihan sistem secara terus ke dalam akaun dagangan Metatrader 4 (MT4) FP Markets anda. Pemasangannya mudah, hanya sambungkan trading account. Installation is easy, it’s as simple as connecting your akaun langsung anda pada platform dagangan FP Markets ke alat analisis Myfxbook, kemudian cari sistem yang anda ingin salin.

Apakah yang menjadikan
AutoTrade dari myfxbook.com
pilihan salin dagangan
premium?

Hanya sistem terbaik yang ditunjukkan. Tidak perlu membuang masa mencari sistem dagangan yang berjaya.

Akaun sebenar sahaja. Hanya sistem dagangan masa nyata yang menunjukkan wang sebenar akan dipaparkan (tiada akaun demo).

Kawalan penuh. Anda boleh menambah dan mengalih keluar sistem autodagang pada bila-bila masa bergantung pada aktiviti dagangan anda.

Insentif diberikan kepada pembekal isyarat hanya untuk dagangan yang menguntungkan yang sesuai dengan objektif pelaburan anda.

Tiada statistik palsu dengan penurunan tanpa batasan yang tidak berguna dan mengelirukan dalam dunia sebenar.

Data sebenar dengan statistik yang tepat membantu anda mengurangkan risiko tahap tinggi, meningkatkan pulangan dan memenuhi objektif pelaburan.

Perisian tidak diperlukan. Segala-galanya disediakan. Tidak perlu menyewa VPS anda sendiri atau memastikan PC anda sentiasa dihidupkan.

Pencerminan dagangan adalah automatik sepenuhnya, oleh itu anda boleh berehat semasa alat analisis menyalin dagangan ke akaun anda secara automatik.

Bagaimanakah anda menyediakan myfxbook AutoTrade?

Langkah 1 |
Buka dan masukkan dana ke akaun dagangan anda dengan FP Markets

Pelanggan baru

Buka akaun dagangan dengan FP Markets. Lawati borang permohonan dalam talian kami yang selamat dan lengkapkan proses pendaftaran akaun yang mudah.

BUKA AKAUN

Pelanggan sedia ada

1.

Log masuk ke portal pelanggan kami yang selamat dan pilih 'Buka Akaun Langsung Baru'.

2.

Setelah akaun anda dibuka, anda perlu menghubungkannya dengan Myfxbook AutoTrade.

3.

Klik butang di bawah dan kami akan mula memproses permintaan Autotrade anda dengan segera.

MINTA AUTOTRADE

Langkah 2 |
Hubungkan akaun dagangan anda dengan Myfxbook AutoTrade

Prosesnya mudah. Sila klik pada butang di bawah dan anda akan dibawa ke laman Myfxbook. Di situ anda akan diminta untuk melengkapkan permohonan dalam talian.

Penafian: Sistem AutoTrade dimiliki dan dikendalikan oleh Myfxbook Ltd ("Myfxbook") dan penggunaannya tertakluk pada Terma dan Syarat yang dinyatakan di laman web mereka di http://www.myfxbook.com/terms. First Prudential Markets Pty Ltd ("FP Markets") tidak bertanggungjawab dan tidak mempunyai kawalan terhadap isyarat yang dihasilkan melalui penggunaan AutoTrade dan dagangan yang terhasil pada akaun FP Markets. Isyarat yang dihasilkan oleh AutoTrade pada akaun FP Markets tidak membentuk nasihat berdasarkan fakta, umum atau peribadi oleh FP Markets.

Notis penting: Syarikat penyedia isyarat menjana maklumat dan analisis yang diberikan di sini. Data tersebut diterbitkan semula tanpa pengubahsuaian atau ulasan oleh FP Markets dan tidak mencerminkan bahawa bahan ini boleh dipercayai, semasa atau lengkap dan tidak boleh digunakan sedemikian. Bahan ini bersifat umum dan hanya disediakan untuk tujuan maklumat tanpa mengambil kira objektif pelaburan, situasi kewangan atau keperluan individu. Sebelum mempertimbangkan untuk melabur dalam sebarang produk dan perkhidmatan isyarat, FP Markets menasihati pelanggan untuk mendapatkan nasihat kewangan bebas. FP Markets mengulangi bahawa pulangan masa lalu bukan penunjuk prestasi masa hadapan. Pembaca juga perlu sedar bahawa terdapat kelemahan yang wujud dengan semua integrasi perisian dan sistem operasi bergantung pada sambungan pihak ketiga ke pelayan FP Markets. Dagangan melalui Internet menggunakan mana-mana aplikasi perdagangan sosial/salinan mungkin terganggu dan mengakibatkan kerugian tidak dijangka yang mungkin melebihi baki akaun pelanggan. FP Markets tidak bertanggungjawab terhadap pelaksanaan aplikasi itu.

Pendanaan & pengeluaran mudah

Tiada yuran deposit^^

Mula Berdagang dalam masa beberapa Minit

Buka akaun sekarang

bullet Auto buka & tutup kedudukan
bullet Kalendar berita & ekonomi
bullet Penunjuk & carta teknikal
bullet Banyak lagi alat yang disertakan

Dengan membekalkan e-mel anda, anda bersetuju dengan dasar privasi FP Markets dasar privasi dan akan menerima bahan pemasaran pada masa depan daripada FP Markets. Anda boleh berhenti melanggan pada bila-bila masa.

Peta Laman | © FP Markets 2020Dapatkan Kemas kini segera di Telegram