Hubungi Kami

Hubungi Kami

Hubungi
Options

Pejabat

Saint Vincent's dan Grenadines

Tingkat Pertama, Bangunan First St Vincent Bank Ltd,
James Street, Kingstown,
Saint Vincent's dan Grenadines

E-mel: [email protected]

Nombor Telefon

Saint Vincent's dan Grenadines

+44 20 3148 9393
+44 28 2544 7780
Nombor Telefon Bebas Tol

Umum

+44 20 3148 9393
+44 28 2544 7780

Semua nombor percuma

Pendaftaran Syarikat

126 LLC 2019
Pertanyaan E-mel

Pertanyaan baru:

[email protected]


Waktu Pejabat

Isnin – Sabtu (AEDT)

07:00 – 07:00

Ahad – Jumaat (GMT)

22:00 – 22:00

Hubungi
FP Markets

Ibu pejabat FP Markets terletak di Australia tetapi seperti pasaran forex, pasukan sokongan pelanggan khas berbilang bahasa kami tersedia 24/7^^. Hubungi kami menerusi pelbagai kaedah termasuk Sembang Langsung, Telefon dan E-mel.

Mereka yang mempunyai pertanyaan am boleh mengunjungi Soalan Lazim kami yang turut berfungsi sebagai alat layan diri. Ia mengandungi pelbagai rangkaian maklumat mengenai pembukaan akaun, pendanaan, dagangan dan maklumat syarikat. Inilah tempat yang paling mudah untuk menemui penyelesaian kepada persoalan lazim seperti cara untuk melakukan deposit dana menggunakan kad kredit atau debit Visa.

Sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan langsung boleh menggunakan fungsi Sembang Langsung . Dengan 12+ bahasa, anda tidak memerlukan perkhidmatan interpretasi. Dari Melbourne hingga Munich dan Madrid, kebolehcapaian kini di hujung jari anda dengan ahli pasukan kami yang tersedia 24/7^^. Perkhidmatan dalam talian kami termasuk sokongan teknikal dan boleh diakses oleh semua pengunjung laman web menerusi tetingkap pop muncul dari dalam halaman ini

Lihat di bawah untuk kaedah hubungan, lokasi pejabat dan butiran syarikat kami. Pedagang perlu perhatikan tentang waktu operasi pusat panggilan yang disenaraikan sama ada dalam AEST atau AEDT. Pautan kepada akaun media sosial kami, iaitu Facebook, Twitter, LinkedIn dan Instagram juga boleh ditemui pada bahagian bawah halaman. Sama ada anda ingin membuka akaun, memberikan maklum balas laman web atau melakukan pertanyaan tentang media, pasukan sokongan pelanggan khas kami sentiasa di sini.

Locate Us
on Google Maps

Sydney

Berdagang dalam pasaran dengan FP Markets

bullet Akses +10,000 instrumen kewangan
bullet Auto buka & tutup kedudukan
bullet Kalendar berita & ekonomi
bullet Penunjuk & carta teknikal
bullet Banyak lagi alat yang disertakan

Dengan membekalkan e-mel anda, anda bersetuju dengan dasar privasi FP Markets dasar privasi dan akan menerima bahan pemasaran pada masa depan daripada FP Markets. Anda boleh berhenti melanggan pada bila-bila masa.

Peta Laman | © FP Markets 2020Dapatkan Kemas kini segera di Telegram